Balinese massage

 

De ultieme ontspanningsmassage vind je op Bali. Maar Bali is ver weg. 12.000 kilometer en 17 uur vliegen om precies te zijn … Gelukkig kan het ook een stuk dichterbij.

Geïnspireerd door mijn eigen ervaringen bij verschillende eersteklas massagesalons op Bali, verzorg ik naast ‘gewone’ ontspanningsmassage en natuurlijk sportmassage, ook originele Balinese ontspanningsmassage, uitsluitend voor dames.

Op het Indonesische eiland Bali tref je een atmosfeer aan van relaxte vriendelijkheid. Dat heeft voor een belangrijk deel te maken met het Balinese Hindoeïsme, dat door de meerderheid van de Balinezen wordt aangehangen. Dezelfde ontspannen vriendelijkheid is terug te vinden in de manier waarop een Balinese massage wordt uitgevoerd, en die zorgt voor een werkelijk totale ontspanning.

Onderga de rustgevende, unieke en inspirerende sfeer van dit prachtige, vriendelijke eiland en laat alle stress en spanning verdwijnen!

Tarieven 

Nek, schouders en rug, 30 minuten: € 35,00

Total Body Massage, 60 minuten: € 60,00

Alle bedragen zijn inclusief 21% btw.

Ervaar hoe authentieke Balinese massagetechnieken voor complete ontspanning zorgen, boek een Balinese ontspanningsmassage!

Bel: 0321 – 333 989   of   06 – 33 8080 37

Of mail:  info@sportmassagedronten.nl