Sanosport

 

SANOSPORT

is begin 2000 in Biddinghuizen begonnen als Sandra’s Aerobic Studio.

De activiteiten bestonden vanaf het begin uit aerobics- en steplessen. Na meer dan tien jaar was het activiteitenaanbod zo gevarieerd (inclusief sportmassage en Personal Training) dat het hoog tijd werd voor een nieuwe naam. Sandra’s Aerobic Studio heet daarom vanaf 1 januari 2013 SANOSPORT! 

“Sano” is Latijn voor “gezond”. Met de naam SANOSPORT zijn meteen mijn missie en visie gegeven:

SANOSPORT biedt uiteenlopende sportactiviteiten aan, die niet alleen sportief en plezierig zijn, maar ook gezond. Na een les bij SANOSPORT mag je moe zijn, maar uiteindelijk zal je er fysiek en mentaal (plezier!) fitter van worden!

Voor het bereiken van dat resultaat staat niet alleen de ervaring van de instructor garant, maar ook de vakbekwaamheid: volledig ASH-gecertificeerd aerobics- en stepinstructor, NGS-gediplomeerd sportmasseur*, gediplomeerd Personal Trainer en gecertificeerd DORN-therapeute.

SANOSPORT, praktisch en in ‘t kort:

  • De locatie voor de groepslessen: MFG De Binding, in het centrum van Biddinghuizen: Akkerhof 3a.
  • De instructor: Sandra Heemskerk.
  • De sfeer: ontspannen als je wilt, fanatiek als het kan, maar altijd gezond en gezellig!

Zelf ontdekken of de lessen en de sfeer je aanspreken? Kom kijken of kom een keer gratis en geheel vrijblijvend meesporten. Veel informatie vind je op deze website, heb je toch nog vragen aarzel dan niet om ze aan mij te stellen. Dat kan via 06-33 8080 37 of info@sportmassagedronten.nl.

Uitgangspunt bij alle activiteiten van SANOSPORT:

met plezier gezond worden en blijven! 

Ben je toe aan een professionele sport- of ontspanningsmassage (desgewenst op locatie) of een unieke Balinese massage?  Maak een afspraak!

Bel: 0321 – 333 989   of   06 – 33 8080 37

Of mail:  info@sportmassagedronten.nl 

* Ik ben NGS gediplomeerd sportmasseur en verzorgster van het 1e elftal (heren) van voetbalvereniging Swift ’64

Sanosport, de plek voor ontspanning!